21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παντελάκης: “Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι”

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, λίγο μετά το... Χ της ομάδας του με την Βίσλα Κρακοβίας για την Ευρωλίγκα Γυναικών, αναφέρθηκε στον αγώνα του ΣΕΦ και το 63-63, αλλά και τη ρεβάνς που έρχεται: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και θεωρώ ότι οι ομάδες είχαν το πρόβλημα ότι δεν είχαν από την αρχή της προετοιμασίας τους τις παίκτριές τους εξαιτίας του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να δουλέψουμε πολύ σε κάποιες αδυναμίες μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την αναμέτρηση στην Πολωνία την Παρασκευή».

Ο προπονητής της Wisla, Κριστόφ Σέζικ, δήλωσε: «Το τέλος ήταν απογοητευτικό. Ήμασταν 16 πόντους μπροστά, αλλά επέστρεψαν στο σκορ και γύρισαν την αναμέτρηση. Ακόμα έχουμε πρόβλημα στην άμυνά μας στο «ένας εναντίον ενός». Αλλά αυτό το ματς ουσιαστικά ήταν το πρώτο ημίχρονο. Στο γήπεδό θα μας θα παίξουμε το δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω ότι εκεί θα πάρουμε την πρόκριση».

Η Μαρία Κόντε δήλωσε από τη μεριά της: « Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε να αγωνιστούμε σε ένα δύσκολο γήπεδο εδώ στην Αθήνα με πάρα πολλούς ένθερμους οπαδούς. Πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά σήμερα και ότι χρειαζόμαστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στην έδρα μας για να κερδίσουμε εκεί την πρόκριση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ