23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανσερραϊκός : Αλλάζει τον χάρτη στο Σερραϊκό μπάσκετ

Ο Πανσερραϊκός δεν έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, αλλά προχώρησε σε συνεργασία με τις περισσότερες ομάδες της περιοχής με γνώμονα την εξέλιξη και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Έτσι, συμπορεύεται με την Α.Ε.Σ., τον Γυμναστικό Σύλλογο Σερρών 2017, την Αθλητική Ακαδημία Λευκώνα, τον Βισάλτη Νιγρίτας, το Ρούπελ Σιδηροκάστρου και τον Αθλητικό Όμιλο Ηράκλειας, δηλαδή όλων των ομάδων εκτός των Ίκαρων Σερρών.

Αναλυτικά :

«Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ με γνώμονα την εξέλιξη και την ανάπτυξη του αθλήματος και με ενωτικό πνεύμα συνεργασίας επαναβεβαιώνει και επαναφέρει την συνεργασία με το ιστορικό σωματείο της ΑΕΣ.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής η δημιουργία ενός ισχυρού μηχανισμού διοικητικής και Τεχνικής υποστήριξης, δημιουργώντας θεμέλια υγιούς ανάπτυξης στις υποδομές καθώς επίσης και σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα.

Στο πλαίσιο αυτό και έπειτα από διερευνητικές επαφές καλωσορίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση στο εγχείρημα της αναδιοργάνωσης και της συμπόρευσης , τα σωματεία του Γ.Σ. ΣΕΡΡΩΝ και της αθλητικής ακαδημίας ΛΕΥΚΩΝΑ (LSA).

Δημιουργείται έτσι μια ενιαία ακαδημία υπό τον ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, που στόχο θα έχει την ένταξη όλο και περισσότερων παιδιών στους κόλπους της και που θα διέπεται από την ευγενή άμιλλα αλλά και το πνεύμα του νικητή των λιονταριών.

Αρωγοί της προσπάθειας αυτής και τα σωματεία της περιφέρειας,
ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΒΙΣΑΛΤΗΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ και ΑΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ, ώστε μέσω της ευρύτερης συνεργασίας το όφελος να είναι αμφίδρομο και να ξαναδοθεί το απαραίτητο εκείνο κίνητρο που θα κρατάει τα παιδιά του μπάσκετ κοντά μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ