16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πανηγυρικά στους «4» Ρίτας και Νεπτούνας (vids)

Η Ρίτας Βίλνιους και η Νεπτούνας ήταν ανώτερες στους «διπλούς» αγώνες και... πέταξαν εκτός συνέχειας Γιουβέντους, για να περάσουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Λιθουανίας.

Δύο εκ των φιναλίστ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Λιθουανίας είναι γνωστές. Η Ρίτας Βίλνιους, αρχικά, έχοντας να υπερασπιστεί το 77-75 του πρώτου αγώνα στην έδρα της Γιουβέντους, ήταν εξαιρετική και πήρε το «διπλό» με 76-65. Το πολύ καλό τελευταίο δεκάλεπτο των πρωτευουσιάνων έκανε τη διαφορά, με το επιμέρους 13-27 να τους χαρίζει το εισιτήριο και τον Ντι Τζέι Σίλεϊ να είναι ο εγγυητής με 27 πόντους και 8/13 σουτ. Στην αντίπερα όχθη, ο Καρόλις Γκουστσίκας έφτασε τους 18 πόντους με επτά ριμπάουντ, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Μια πρώην αντίπαλος του Προμηθέα στο BCL, η Νεπτούνας, πέρασε επίσης με το 89-80 επί της Πριενάι. Το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν στο 85-85 και, παίζοντας στον ίδιο ρυθμό, η ομάδα της Κλαιπέντα έπρεπε πρώτα να ξεπεράσει το 20-29 της πρώτης περιόδου, κι έπειτα να προσαρμοστεί απόλυτα, για να φτάσει τελικά στο θρίαμβο χάρη στις περισσότερες λύσεις, που διαθέτει. Ο Ντειβίντας Γκαΐλιους ξεχώρισε ξανά, με 21 πόντους και πέντε ριμπάουντ, ενώ 23 πόντους με έξι ριμπάουντ σημείωσε για τους ηττημένους ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ