17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πανερυθραϊκός : Το εντυπωσιακό 7-0 και το διπλό ανόδου στον Άγιο Θωμά (vid)

Ο Πανερυθραϊκός παρουσιάζει το τρίτο μέρος, και ουσιαστικά το καλύτερο από την φετινή του πορεία πρωταθλητισμού στον 1ο όμιλο της Β' Εθνικής.

Σε αυτά τα επτά παιχνίδια, η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή έτρεξε ένα σερί 7 νικών, φτάνοντας σε ένα επιμέρους ρεκόρ 16 επιτυχιών σε 17 αγώνες, ενώ το αποτέλεσμα που ξεχωρίζει είναι το μεγάλο διπλό στον Άγιο Θωμά επί του Αμαρουσίου.

Θυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πριν την διακοπή βρισκόταν στην κορυφή με ρεκόρ 17-4.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου :

«MEN'S REVIEW - PART 3

Η «απογείωση» και η πορεία πρωταθλητισμού του Πανερυθραϊκού στη φετινή Β' Εθνική αποτυπώνεται πλήρως στο ΤΡΙΤΟ και τελευταίο μέρος της Ανασκόπησης με τα κατορθώματα της ομάδας μας μέχρι και τη διακοπή του Πρωταθλήματος, το οποίο σας παρουσιάζουμε και μπορείτε να... απολαύσετε ελεύθερα!
Τι κατάφερε ο Πανερυθραϊκός στις 7 τελευταίες Αγωνιστικές; Να πετύχει το 7 στα 7 (σ.σ. 8-0 σερί αν συνυπολογίσουμε και τη νίκη με τον ΟΦΗ τη 14η Αγ.), αλλά και ένα επιμέρους ρεκόρ 16 νικών στα τελευταία 17 παιχνίδια, πιστοποιώντας έτσι με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο την αγωνιστική του ανωτερότητα, που τον έφερε στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ της βαθμολογίας (έχοντας την καλύτερη άμυνα και τη 2η καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος), μέχρι τη στιγμή που η πανδημία έβαλε οριστικό «φρένο» στα πρωταθλήματα!
Πάμε, λοιπόν, να θυμηθούμε και να θαυμάσουμε το πανέμορφο, θεαματικό και μοντέρνο μπάσκετ που μας χάρισε φέτος ο Πανερυθραϊκός μας, «γεμίζοντάς» μας με δυνατές στιγμές, αξέχαστα συναισθήματα και μεγάλες νίκες, με αποκορύφωμα όλης αυτής της προσπάθειας το τελευταίο 1/3 του Πρωταθλήματος, από την 15η έως την 21η Αγωνιστική...

Πανερυθραϊκός 2019-2020 / Β' ΕΘΝΙΚΗ
Review PART 3

15η - 21η Αγωνιστική / 7 WINS - 0 LOSS

Λοκρός Αταλάντης - Πανερυθραϊκός 60-79
Πανελευσινιακός - Πανερυθραϊκός 73-85
Πανερυθραϊκός - Πεντέλη 82-64
Παπάγου - Πανερυθραϊκός 67-75
Πανερυθραϊκός - Πρωτέας Βούλας 83-74
Μαρούσι - Πανερυθραϊκός 69-76
Πανερυθραϊκός - ΚΑΟ Μελισσίων 91-72

THE STORY SO FAR....
THE BEST IS YET TO COME....»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ