24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανερυθραϊκός : Τα τρία κλεψίματα σε 22” δείχνουν το δρόμο (vid)

Ο Πανερυθραϊκός θέλησε να αλλάξει τη φιλοσοφία του ποντάροντας σε αρκετά νέα παιδιά, και αυτό δείχνει να βγαίνει άμεσα, με τον Δημήτρη Χουχουλή να είναι ιδανικός για να ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά σε δυο διαδοχικά και πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδα σε Ψυχικό και Υμηττό, δέχθηκαν κατά μέσο όρο 65 πόντους, με κύριο χαρακτηριστικό την ασφυκτική πίεση που ξεκινάει από τα γκαρντ. Αποτέλεσμα αυτών ήταν τα 20 συνολικά κλεψίματα.

Ειδικότερα τα τελευταία 42'' στο κλειστό της Πυρκάλ και απέναντι στον έμπειρο Αμύντα, δείχνουν το δρόμο. Με 42'' να απομένουν και με το σκορ στο 67-61 υπέρ των «πορτοκαλί» ο Κωνσταντίνος Ευστρατίου έκλεψε την μπάλα, και με καλάθι στον αιφνιδιαμσό μείωσε σε 67-63. Ο ίδιος παίκτης, που δικαιώνει με το καλημέρα τον Δημήτρη Χουχουλή με νέο κλέψιμο και κερδισμένο αντιαθλητικό φάουλ στα 20,6'' μείωσε με 2/2 βολές στο 67-65. Στη συνέχεια ο Ηλίας Μωραΐτης έκανε λάθος στην επαναφορα, με τον χρόνο να μην κυλάει, και τον ίδιο να κλέβει μια ακόμη μπάλα στα 20,6'', και τον Πανερυθραϊκό να συμπληρώνει τρία σε 22''.

Στη συνέχεια ο αρχηγός, Τάσος Καλλιανιώτης με τρίποντο ολοκλήρωσε ένα 7-0 σε λιγότερο από 30'', για να έρθει ο Ντίλον Αβάρε με τρίποντο στα 6'' να χαρίσει τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» με τις δυο εμφανίσεις τους μας προετοίμασαν για το ποια θα είναι τα όπλα τους στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2.

Δείτε το video με τα κλεψίματα από το 1:50:40 και μετά :



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ