22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πανερυθραϊκός : Πρώτη και τεχνικό τιμ (pics)

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος αλλάζοντας φιλοσοφία είχε πολλά νέα και φρέσκα πρόσωπα να παρουσίασε στο «Στ.Καλαϊτζής».

Ο Δημήτρης Χουχουλής πιστός στο πόστο του καλοσώρισε τους αθλητές, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και το τεχνικό τιμ το οποίο θα είναι δίπλα του. Έτσι, ο Θάνος Νούσης θα βρίσκεται για 7η σεζόν δίπλα στον έμπειρο τεχνικό ενώ ο Στέλιος Κοντούδης θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν.

Αναλυτικά :

«-Άναψε τις... μηχανές του ο ανανεωμένος Πανερυθραϊκός!

Με πολλά «φρέσκα» πρόσωπα και ακόμη περισσότερα χαμόγελα, ο Πανερυθραϊκός μας πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, εν όψει της προσεχούς Αγωνιστικής Περιόδου 2021-2022, που θα βρει την ομάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Α2 και έβδομη συνολικά στην ιστορία της.
Η παρθενική συνάντηση του ανδρικού τμήματος του Πανερυθραϊκού μας, μετά τα εργομετρικά τεστ, έλαβε χώρα στο «σπίτι» του, το κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής», όπως συνέβη και τα προηγούμενα δύο χρόνια.
Ο κόουτς Χουχουλής, μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, καλωσόρισε παλιούς και νέους παίκτες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, ευχήθηκε σε όλους «πάνω απ' όλα να είμαστε υγιείς», ενώ αναφέρθηκε και στο νέο Μοντέλο Ανάπτυξης του Συλλόγου, βάσει του οποίου «χτίζεται» και η φετινή ανδρική μας ομάδα.

-Με Νούση και Κοντούδη για ακόμη μία σεζόν το τεχνικό τιμ του Πανερυθραϊκού!
Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές μας Θάνο Νούση και Στέλιο Κοντούδη, οι οποίοι για ακόμη μία χρονιά θα πλαισιώνουν το τεχνικό τιμ της ομάδας μας, ως άμεσοι συνεργάτες του κόουτς Χουχουλή!
Έτσι, ο Θάνος Νούσης θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Χουχουλή για 7η συνεχόμενη σεζόν, ενώ για τον Στέλιο Κοντούδη αυτή θα είναι η 2η διαδοχική χρονιά στο προπονητικό επιτελείο.
Θάνο & Στέλιο, Καλή Δύναμη και Καλή Σεζόν!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ