16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πανερυθραϊκός : Μαγαζί γωνία που εμπνέει υγεία

Ο Πανερυθραϊκός επέστρεψε μετά από μια πενταετία στην Α2 Ανδρών πραγματοποιώντας μια θριαμβευτική πορεία την περσινή σεζόν, και υπό το καθεστώς διοικητικής υγείας.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας πραγματοποίησε εξαιρετικές μεταγραφικές κινήσεις, και έχοντας ως βάση τον κορμό που διατηρεί για σειρά ετών, θέλησε να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει ότι της αναλογεί, αλλά είχε την ατυχία να χάσει στον Άλκη Παππά στο παιχνίδι με το Ψυχικό, ενώ και ο Λουκάς Γιαρτούγολου παραμένει αμφίβολος  ως το τέλος της σεζόν.

Εκτός από τις προσθήκες, η ομάδα της Νέας Ερυθραίας δίνει τεράστια βάση στις ακαδημίες τους, διατηρεί μια εντυπωσιακή ακαδημία, με την δουλειά που γίνεται σε αυτή να είναι πρωτοποριακή, και τον Δημήτρη Χουχουλή να την επιτηρεί προσωπικά.

Προπονητής : Το μότο «20 χρόνια Δημήτρης Χουχουλής» μιλάει από μόνο του, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει χτίσει τον μύθο του στη Νέα Ερυθραία, και να διατηρεί την ομάδα του για δυο δεκαετίες στις Εθνικές κατηγορίες. Πλέον οι δυο τους αποτελούν ταυτόσημες έννοιες, γεγονός που δύσκολα μπορεί να ανατραπεί.

Έμψυχο δυναμικό : Πολύ γεμάτο ρόστερ διαθέτει ο Πανερυθραϊκός, αλλά οι απώλειες των Άλκη Παππά (5 π., 3,7 ασίστ, 3.3 ριμπ.) και Λουκά Γιαρτούγλου (6,3 π., 2,5 ασίστ) τον αδυνατίζουν αισθητά στην θέση του βασικού πόιντ γκαρντ. όπου παραμένει πολύ μόνος ο Χρήστος Σκάνδαλος (2,5 π., 2,5 ριμπ.), και ο ιδιαίτερα ταλαντούχο, Μανώλης Κοντούδης (2,5 π.). Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε σε αυτή τη θέση να βοηθάει τόσο ο εμβληματικός αρχηγός, Τάσος Καλλιανιώτης (7 π., 50% στο τρίποντο) αλλά και ο πολυθεσίτης, Γιάννης Αθανασούλας (14,3 π., 5,5 ασίστ, 3,8 ριμπ..). Εκεί που οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ δυνατοί είναι στο παιχνίδι κοντά στο καλάθι, με παίκτες όπως οι Παναγιώτης Φιλιππάκος (16,8 π., 6,5 ριμπ.), Αλέξανδρος Βουγιούκας (6,8 π., 4,3 ριμπ.) και Κωνσταντίνο Καμπουρίδη (7 π., 6 ριμπ.).

Πρόβλεψη : Ο Πανερυθραϊκός είχε την ατυχία να επικρατήσει εκτός έδρας, Αγρινίου και Κοροίβου Αμαλιάδας, με αποτέλεσμα να ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα με 0-2, αλλά διαθέτει τις ικανότητες να βρεθεί ψηλά. Ο Δημήτρης Χουχουλής δεν τρέφει ιδιαίτερο άγχος για τη συνέχεια, θα προσπαθήσει να δει την ομάδα στην πρώτη οκτάδα, και μετά θα κοιτάξει και το καλύτερο πλασάρισμα.

Για να δείτε τα αναλυτικά στατιστικά του Πανερυθραϊκού πατήστε ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ