17.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πανερυθραϊκός : Καμπουρίδης και τη νέα σεζόν (pic)

Ο Κώστας Καμπουρίδης εμφάνισε πολύ καλή εικόνα στην πρώτη του χρονιά στον Πανερυθραϊκό, και ηταν αυτονόητο ότι ο Δημήτρης Χουχουλής ήθελε να κρατήσει στο ρόστερ του έναν αθλητή με ποιότητα, αλλά και σε νεαρή ηλικία.

Έτσι, ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 8,7 πόντους και 4,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ανανέωσε για ακόμη μια σεζόν τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά :

«Ανανέωσε και ο Καμπουρίδης!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Καμπουρίδη, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας για δεύτερη συνεχή Αγωνιστική Περίοδο!
Ο 22χρονος ταλαντούχος -διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, στην πρώτη του χρονιά με τα χρώματα του Πανερυθραϊκού μας, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, όντας εκ των πρωταγωνιστών της κορυφαίας σεζόν στην ιστορία της ομάδας μας, που «σφραγίστηκε» με την παρουσία της στα Play-Offs Ανόδου της Α2 και πλέον θα αποτελεί έναν από τα κομβικά κομμάτια στο «παζλ» του νέου Μοντέλου Ανάπτυξης του Συλλόγου.
«Κάμπου», Καλή Σεζόν και Καλή Δύναμη!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ