22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανερυθραϊκός : Ικανοποίηση για το παραδοσιακό φιλικό με Λαύριο (pics)

Μπορεί το κύπελλο Ελλάδας να έκανε τζάμπολ φέτος νωρίτερα από ποτέ, αλλά ο Πανερυθραϊκός και το Λαύριο δεν ξέχασαν το παραδοσιακό φιλικό τους.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επικράτησε με 91-75, αλλά οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Χουχουλή έδειξαν καλό πρόσωπο, γεγονός που τον γέμισε ικανοποίηση.

Αναλυτικά :

«Θετικός στο... παραδοσιακό φιλικό με Λαύριο ο Πανερυθραϊκός!

Πολύ καλό πρόσωπο παρουσίασε ο Πανερυθραϊκός μας, στο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στο φιναλίστ της περσινής Basket League, Λαύριο, με την ομάδα μας να είναι αρκετά ανταγωνιστική απέναντι σε έναν υψηλότατου επιπέδου αντίπαλο και να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις, παρά την ήττα με 75-91, στο κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής».
Παρά το γεγονός ότι οι ομάδες είναι ακόμη ανέτοιμες αυτή την εποχή, Πανερυθραϊκός και Λαύριο μας χάρισαν μία ποιοτικότατη αναμέτρηση, με πανέμορφες φάσεις και ουκ ολίγα highlights. Οι παίκτες μας αποτύπωσαν πάνω στο παρκέ, σε ικανοποιητικό βαθμό, τα στοιχεία που περιμένει από αυτούς ο κόουτς Χουχουλής, βγάζοντας πολλή ενέργεια και στα δύο μέρη του γηπέδου. Μάλιστα, μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα μας ήταν κοντά στο σκορ, με τη διαφορά να ανοίγει υπέρ του Λαυρίου στα τελευταία λεπτά της φιλικής αναμέτρησης.
Τόσο ο Δημήτρης Χουχουλής, όσο και ο Χρήστος Σερέλης χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.
Ευχαριστούμε το φίλο Σωματείο ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt και ευχόμαστε τα καλύτερα εν όψει της νέας σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Δεκάλεπτα: 19-27, 39-49, 57-69, 75-91».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ