19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανερυθραϊκός : Έδειξε ότι πατάει σε σωστές βάσεις (vids + pics)

Ο Πανερυθραϊκός έδωσε δυο πολύ δυνατά φιλικά, και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Ο Δημήτρης Χουχουλής είδε το νεναικό του σύνολο να είναι άκρως ανταγωνιστικό τόσο απέναντι στο Ψυχικό, το οποίο νίκησε με 84-83, όσο και απέναντι στο πολύ δυνατό Μεσολόγγι, από το οποίο ηττήθηκε με 68-62.

Πολύ θετικό το γεγονός ότι το κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» φιλοξένησε αρκετό κόσμο, με το κοινό να προσφέρει υλικά αγαθά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς.

Αναλυτικά :

«Εξαιρετικά δείγματα από τον Πανερυθραϊκό στο διήμερο φιλικών!

Άκρως ανταγωνιστικός ήταν ο Πανερυθραϊκός μας στο διήμερο δυνατών φιλικών που έδωσε απέναντι στο Ψυχικό και τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, με την ομάδα μας να σημειώνει μία νίκη και μία ήττα, αφήνοντας ιδιαίτερα ενθαρρυντικές εντυπώσεις, εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της Α2!
Μάλιστα, το κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» έζησε και πάλι -έπειτα από πολύ καιρό, λόγω της πανδημίας- στιγμές... κανονικότητας, αφού το Σαββατοκύριακο των φιλικών αναμετρήσεων αποτέλεσε πρόβα για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, με τους φιλάθλους να γεμίζουν τις κερκίδες και να δίνουν ξεχωριστό χρώμα στα παιχνίδια.
Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στο φιλανθρωπικό κάλεσμα του Πανερυθραϊκού, αφού έδωσαν δυναμικό παρόν στο «Στέλιος Καλαϊτζής», ενισχύοντας με τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής και είδη καθαριότητος το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς και τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ - ΨΥΧΙΚΟ 84-83
Στο πρώτο χρονικά ματς απέναντι στο Ψυχικό, ο Πανερυθραϊκός είχε υπέροχη εικόνα, απέδωσε πολύ όμορφο μπάσκετ και διατηρούσε τα «ηνία» στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, φτάνοντας στη νίκη στο φινάλε όπου οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεσή τους, με τον Πολυτάρχου να κερδίζει φάουλ σχεδόν σε «νεκρό» χρόνο, αλλά να αστοχεί σε μία από τις δύο βολές και την ομάδα μας να επικρατεί με 84-83, σε ένα συναρπαστικό ματς, που αποζημίωσε τους θεατές.
Δεκάλεπτα: 25-20, 48-40, 64-66, 84-83

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ - ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 62-68
Το δεύτερο παιχνίδι του διημέρου ήταν ακόμη πιο δυνατό για την ομάδα μας, που αντιμετώπισε ένα από τα φετινά φαβορί για την άνοδο στην Basket League, το Μεσολόγγι, και μάλιστα ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Παρότι ο Πανερυθραϊκός δεν ξεκίνησε καλά στο ματς και ήταν «μουδιασμένος», δίνοντας την ευκαιρία στον ποιοτικότατο Χαρίλαο Τρικούπη να πάρει από νωρίς διψήφια διαφορά, στη συνέχεια οι παίκτες του κόουτς Χουχουλή έδειξαν χαρακτήρα και φανταστική δουλειά αμυντικά έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντάς το ντέρμπι από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα. Εν τέλει, ένα μεγάλο τρίποντο από πλευράς φιλοξενούμενων λίγο πριν το τέλος, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ τους, κάτι που δεν άλλαξε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Πανερυθραϊκό παρά την ήττα με 62-68, να δείχνει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον εκάστοτε αντίπαλο.
Δεκάλεπτα: 10-20, 33-37, 49-51, 62-68».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ