23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανερυθραϊκός : Έγραψε ιστορία με ένα μπασκετικό άθλο

Για τον Δημήτρη Χουχουλή και τον Πανερυθραϊκό πάντα υπάρχει η πρώτη φορά, και έτσι μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον ελέω Covid-19, ήρθαν να προστεθούν και σειρά τραυματισμών βασικών παικτών ώστε να δυσχεράνουν το έργο των «ερυθρόλευκων».

Ωστόσο αυτό φαίνεται να πείσμωσε τον Έλληνα τεχνικό και τους παίκτες του, οι οποίοι έχοντας τόσους αθλητές εκτός μάχης, κατάφεραν να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα πλέι οφς, γράφοντας ιστορία και φτάνοντας σε ένα μπασκετικό άθλο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Πανερυθραϊκός σε 11 εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε κέρδισε τα 7 δείχνοντας ένα σοβαρό πρόσωπο σε κάθε του παρουσία. Πλέον, καλείται να απολαύσει την εμπειρία των πλέι οφς, έχοντας να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας, και βρισκόμενος πίσω με 0-2 στη σειρά.

Διαβάστε αναλυτικά το ιστορικό των τραυματισμών που «χτύπησαν» την ομάδα των βορείων προαστίων :

-Άλκης Παππάς (τραυματίστηκε την 4η αγωνιστική με Ψυχικό στις 24/10/20, χειρουργήθηκε στις 4/11/20)

-Λουκάς Γιααουρτόγλου (χειρουργήθηκε στις 15/4/21 έχοντας παλαιότερο τραυματισμό)

-Θανάσης Ντουζίδης (τραυματίστηκε την 8η αγωνιστική με Ολυμπιακό (17/4/21) και χειρουργήθηκε στις 27/4, επέστρεψε πρόσφατα)

-Μανώλης Κοντούδης (τραυματίστηκε την 12η αγωνιστική με τον Οίακα στο Ναύπλιο στις 12/5/21 και χειρουργήθηκε στις 15/5/21)

-Γιάννης Αθανασούλας (12η αγωνιστική με τον Οίακα στο Ναύπλιο στις 12/5/21 υπέστη διάστρεμμα και δεν αγωνίστηκε την 14η αγωνιστική (19/5/21) στην Ελευθερούπολη)

-Τάσος Καλλιανιώτης (τραυματίστηκε την 11η αγωνιστική με Τρίτωνα και δεν αγωνίστηκε στο Ναύπλιο με τον Οίακα την 12η αγωνιστική, και χρησιμοποιήθηκε συντηρητικά στα επόμενα παιχνίδια. Δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τον Αμύντα λόγω τραυματισμού την 21η αγωνιστική στο Μετς με το Παγκράτι)

-Σάββας Γεωργίαδης (τραυματίστηκε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου με τον Αμύντα και θα χάσει τα πλέι οφς)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ