17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πανελλήνιο Παίδων: Οι Ίκαροι Σερρών άνοιξαν λογαριασμό (vid)

Με τον αγώνα μεταξύ των ομάδων που αγνοούσαν μέχρι σήμερα τη νίκη, άρχισε η τέταρτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που διεξάγεται στο κλειστό του Πανελληνίου στην Αθήνα. Οι Ίκαροι Σερρών άνοιξαν λογαριασμό επικρατώντας του Ηρακλείου με 64-58.


Το παιχνίδι ήταν «κλειστό» στη μεγαλύτερη διάρκεια του, αφού ακόμη και στις αρχές της τρίτης περιόδου όταν οι Σερραίοι ξέφυγαν με εννιά (48-39), οι Κρητικοί δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και επέστρεψαν στο παιχνίδι το οποίο όμως δεν πήραν.

 

Δεκάλεπτα: 13-15, 27-26, 42-48, 58-64

Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος, Αποστολίδης, Σκαλτσής

Ηράκλειο (Μακράκης): Κατσούρρι 3, Μηλαθιανάκης 4, Κανατάκης 14, Γενιτσαρίδης 17, Σαραντουλάκης 6, Δελατόλας, Κοκκινάκης 4, Μακράκης 2, Λαμπράκης 8(1).

Ικαροι Σερρών (Μπίλιος): Μπανάβας 13(2), Ανδρικάκης, Θεοφανίδης 4(1), Κακλίδης 9, Χατζόπουλος 17(1), Καραπεπέρας 5, Ντωνές, Μιντσώκης, Καπετάκης 16(2).

 

Για τη στατιστική του αγώνα πατήστε εδώ

 

Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται διαδικτυακά από το κανάλι YouTube του Telesport.gr εδώ

 

Δηλώσεις

Δημήτρης Καραπέπερας (παίκτης Ικάρων Σερρών): «Ηταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι γιατί και το Ηράκλειο είναι πολύ καλή ομάδα. Από την αρχή ως το τέλος ήταν κοντά το σκορ, αλλά καταφέραμε και πήραμε την πρώτη μας νίκη. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό και συνεχίζουμε για να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι».

 

Αλέξανδρος Μπανάβας(παίκτης Ικάρων Σερρών): «Ηταν ένα δύσκολο ματς. Είχαμε στην αρχή πρόβλημα με τα ριμπάουντ. Στην συνέχεια σκοράραμε πιο εύκολα και καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».

 

Γιάννης Κανατάκης (παίκτης Ηρακλείου): «Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο περίμενα. Θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει καλύτερα. Πήραμε αρκετές λάθος αποφάσεις. Δε πειράζει, παραμένουμε ομάδα και συνεχίζουμε δυναμικά».

 

Ιντριντ Κατσούρρι (παίκτης Ηρακλείου): «Μπήκαμε στην αρχή χαλαροί. Μετά κάναμε ότι μπορούσαμε για να κρατήσουμε το σκορ. Δε μπήκαν τα… μεγάλα σουτ που επιχειρήσαμε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Πάμε για το επόμενο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ