20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πανελλήνιο Νεανίδων: Πολυτιμότερη η Δαμουλάκη (pic)

Η Ηλιούπολη στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των Νεανίδων, με τη Γεωργία Δαμουλάκη να ξεχωρίζει, καθώς ψηφίστηκε ως η πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης.

Η ομάδα της ΕΣΚΑ κέρδισε την πρώτη θέση στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων, του οποίου η τελική φάση διεξήχθη στο παρκέ του ΔΑΚ Νέου Ρυσίου και όπως ήταν λογικό, είχε και τον πρώτο λόγο στις ατομικές διακρίσεις. Εκπρόσωπος της ομάδας της Ηλιούπολης σε αυτές ήταν η Γεωργία Δαμουλάκη, με τη νεαρή αθλήτρια να κερδίζει πέρα από το βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας του τουρνουά, μία θέση στην καλύτερη πεντάδα αλλά και τον τίτλο της πρώτης σκόρερ του τουρνουά.

Αναλυτικά η καλύτερη πεντάδα: Δαμουλάκη Γεωργία (Ηλιούπολη), Μπαξεβάνου Κατερίνα (Παναθλητικός), Γρηγοροπούλου Γεωργία (Πρωτέας), Παπαδάκη Σταυρούλα (Χανιά), Μάντζου Δόμνα (Πιερικός)

Μετά το τέλος των βραβεύσεων, οι ομάδες που συμμετείχαν φωτογραφήθηκαν όλες μαζί στο κέντρο του γηπέδου, δίνοντας έτσι τέλος στην εκδήλωση που σηματοδότησε την ολοκλήρωση του φετινού τελικού τουρνουά του Πανελληνίου Νεανίδων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ