24.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Πανελλήνιο Εφήβων: Δεξίωση από τη ΧΑΝΘ

Από τη ΧΑΝΘ δεξιώθηκαν οι επίσημοι και οι εκπρόσωποι των ομάδων που παίρνουν μέρος στο 48ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο σαββατιάτικο (28/08) παιχνίδι η «οικοδέσποινα», αφού όλες οι αναμετρήσεις της διοργάνωσης λαμβάνουν χώρα στο γήπεδό της «Μ. Τσικίνας», παρέθεσε μπουφέ και στο σύντομο χαιρετισμό τους ο πρόεδρος της «αδελφότητας» Γιάννης Σωσσίδης, ο πρόεδρος του μουσείου μπάσκετ Διονύσης Ανανιάδης και το μέλος του Δ.Σ. Μιχάλης Γιαννουζάκος ευχαρίστησαν τις ομάδες για τη συμμετοχή τους.

Στάθηκαν, επίσης, στη μεγάλη προσφορά της ΧΑΝΘ στο άθλημα και ανέφεραν ότι το κλειστό γυμναστήριό της στη Θεσσαλονίκη θα είναι πάντοτε διαθέσιμο στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τέτοιου είδους -ή και ακόμα μεγαλύτερες- διοργανώσεις.

Το μέλος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τη ΧΑΝΘ για τη συνεισφορά της στη διοργάνωση και παρέδωσε ένα αναμνηστικό του πρωταθλήματος στον πρόεδρό της, Γιάννη Σωσσίδη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ