24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν Ουόλτερς (vids)

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει «κλείσει» ακόμα τον βασικό του πόιντ γκαρντ κι αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Νέιτ Ουόλτερς.

Οι «πράσινοι» είναι δεδομένο ότι θέλουν να αποφύγουν πάση θυσία την περσινή περιπέτεια. Τότε περιμένοντας τον Νίκο Λαπροβίτολα είχαν χάσει πολύτιμο χρόνο.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσθέσουν τελικά στο έμψυχο δυναμικό τους τον Πιερ Τζάκσον. Ο Αμερικανός δεν «κούμπωσε» και στη θέση του αποκτήθηκε ο Κίφερ Σάικς.

Ούτε εκείνος όμως ήταν ο κατάλληλος και τελικά ο τρίτος στη σειρά που έφτασε στην Ελλάδα για το «τριφύλλι» ήταν ο Σέλβιν Μακ.

Ο πρώην ΝΒΑερ έπεισε το πρώτο δίμηνο και η συνεργασία επεκτάθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν. Παρ' όλα αυτά δεν ήταν ικανοποιητική η παρουσία του.

Γι' αυτόν το λόγο ο Παναθηναϊκός φέτος δεν πρόκειται να ρισκάρει και να καθυστερήσει σημαντικά. Τη δεδομένη χρονική στιγμή το πρώτο φαβορί για τη θέση «1» είναι ο Νέιτ Ουόλτερς. Ο 30χρονος Αμερικανός γνωρίζεται καλά με τον Δημήτρη Πρίφτη, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν πέρσι στην Ούνικς Καζάν.

Παλαιότερα είχε παίξει μεταξύ άλλων στη Ζαλγκίρις Κάουνας και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν ασχοληθεί και παλαιότερα με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ουόλτερς θα είναι εκείνος που θα αποκτηθεί, καθώς υπάρχει ακόμα μία περίπτωση που απασχολεί και προς το παρόν φαίνεται δύσκολο να προχωρήσει.

Δείτε τον σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=63MDZc3XV4I

https://www.youtube.com/watch?v=rJ53c23k14k



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ