16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Φόβοι για πρόωρο τέλος του Νέντοβιτς!

Πιθανό είναι να μην ξαναδούμε φέτος τον Νεμάνια Νέντοβιτς, με την κατάσταση του γκαρντ του Παναθηναϊκού να μην είναι ενθαρρυντική.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του απέναντι στο Λαύριο και, με μια εμφατική νίκη με 108-71, πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα συναντήσει τον Προμηθέα. Οι «πράσινοι» δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση στις εντός συνόρων διοργανώσεις και πάνε… με σπασμένα φρένα για το 20ό Κύπελλο της ιστορίας τους, χωρίς όμως να λείπουν τα προβλήματα.

Κι αν η αισιοδοξία για επάνοδο του Τι Τζέι Μπρέι υπάρχει, δεν ισχύει το ίδιο για την κατάσταση του Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ έχει ταλαιπωρηθεί από πρόβλημα τραυματισμού όλο αυτό το διάστημα και, επιπλέον, ήρθε ο κορονοϊός να τα κάνει όλα ακόμη πιο περίπλοκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη Σερβία, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Νέντοβιτς δεν φέρνουν τα καλύτερα νέα, ως προς τη διακύμανση στις τιμές της καρδιάς του, με συνέπεια να είναι αρκετά πιθανό να μην τον ξαναδούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Κάπως έτσι, το «τριφύλλι» μπορεί να βγει στην αγορά για να βρει γκαρντ, ο οποίος θα προσδώσει «βάθος» σε ένα ρόστερ, που έχει ήδη βέβαια δείξει πως κυριαρχεί για τους δύο τίτλους, αλλά μια επιπλέον λύση θα βοηθούσε τον Όντεντ Κάτας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ