16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: «Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι…»

Με ανακοίνωσή του, ο Παναθηναϊκός απαντάει στην απογευματινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού σχετικά με την επανάληψη του πρώτου αγώνα της σειράς των Τελικών της Α1 Γυναικών, συνεχίζοντας την εκτός αγωνιστικών χώρων κόντρα των αιωνίων, που έχει κλιμακωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Οι "Πράσινοι" απαντούν στην ανακοίνωση των "Ερυθρόλευκων" που ειχε ως παραλήπτη ΚΕΔ και ΕΟΚ, τονίζοντας την ανάγκη οι αρμόδιες αρχές να μείνουν ανεπηρέαστες από το "κλίμα που προσπαθεί να δημιουργήσει" ο Ολυμπιακός. Θυμίζουμε, πως ο πρώτος τελικός προγραμματίστηκε να διεξαχθεί εκ νέου αύριο στις 12:00 στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ, ύστερα από την άρνηση της έφεσης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Ξεκινάνε οι τελικοί του πρωταθλήματος μπάσκετ στις γυναίκες και ο Παναθηναϊκός διεκδικεί τον 1610ο τίτλο στην ιστορία του.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προστατεύσουν το άθλημα, το κύρος και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και να μείνουν  ανεπηρέαστοι από το κλίμα που προσπαθεί να δημιουργήσει ο αντίπαλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ