14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: To απόγευμα το σηκώνει! (vid)

Με ανακοίνωσή του η ομάδα του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον κόσμο για τις λεπτομέρειες της σημερινής απονομής του τίτλου της Α1 Γυναικών, τον οποίο κατέκτησε εχθές, κερδίζοντας στον τρίτο τελικό τον Ολυμπιακό. Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του το "Τριφύλλι", η απονομή θα γίνει στις 18:30 το απόγευμα στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και λόγω των υγειονομικών μέτρων δεν θα είναι εφικτή η παρουσία κοινού, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού βέβαια να έχει προλάβει να στήσει το δικό του πάρτι, κατά τη χθεσινή επιστροφή της αποστολής από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πάντως, η απονομή θα μεταδοθεί μέσω live streaming, το οποίο μοιράστηκαν ήδη οι "Πράσινοι".

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή στις 6.30μ.μ. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων της πανδημίας.

Η είσοδος  επιτρέπεται μόνο σε δημοσιογράφους –φωτογράφους και θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.Η φιέστα εφόσον όλα πάνε κατ ευχήν αναμένεται να γίνει πέρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τότε θα γίνει μια Παναθηναϊκή γιορτή, που θα γίνει η φιέστα για τις πρωταθλήτριες καθώς και η απόσυρση της φανέλας του Σωτήρη Πανταλέοντα με την παρουσία των φιλάθλων μας».

Θυμηθείτε τις καλύτερες φάσεις της  χθεσινής αναμέτρησης, αλλά και εικόνες από τη χθεσινή "γιορτή" στη Λεωφόρο:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ