17.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Στα… χειρότερα όλης της ιστορίας του (vids)

Ο Παναθηναϊκός έδειξε εικόνα θλίψης στο Βελιγράδι και ηττήθηκε με διαφορά 33 πόντων από τον Ερυθρό Αστέρα, με τους «πράσινους» μάλιστα να γράφουν αρνητική ιστορία.

Άλλες χρονιές υπήρχαν αυτές οι ήττες, αλλά θα μπορούσαν ίσως να δικαιολογηθούν σε ένα πολύ κακό βράδυ. Ο Παναθηναϊκός, όμως, δείχνει σχεδόν ομάδα χωρίς πραγματική στόχευση στην Ευρωλίγκα, γεγονός θλιβερό για τον εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης, που ηττήθηκε «βαριά» από τον Ερυθρό Αστέρα και... χωρίς κανέναν κόπο για τους Σέρβους.

Οι «πράσινοι», μάλιστα, δέχθηκαν τη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας τους με διαφορά 33 πόντων στην Ευρωλίγκα. Η αμέσως προηγούμενη ήταν πέρυσι με διαφορά 31 πόντων από την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, κάτι που δείχνει το σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1456326077396181000

Παράλληλα, το «τριφύλλι» κόντεψε να «αγγίξει» αρνητικό ρεκόρ στην επίθεσή του, σημειώνοντας μόλις 48 πόντους. Πρόκειται για τη δεύτερη χειρότερη επίδοσή του στην ιστορία στη διοργάνωση, έχοντας πετύχει 44 με την ΤΣΣΚΑ στις 25 Απριλίου 2014, σε έναν αγώνα playoffs με την ΤΣΣΚΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=I2nQh8ooJmA&ab_channel=EUROLEAGUEBASKETBALL



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ