27.8 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Πρόταση σε Χεζόνια (vids)

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη καταθέσει πρόταση στο Μάριο Χεζόνια για την παραμονή του και τη νέα αγωνιστική περίοδο και περιμένει την απάντησή του.

Ο 26άχρονος φόργουορντ ήρθε στη χώρα μας τον περασμένο Φεβρουάριο και με την πράσινη φανέλα αναδείχθηκε πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας, ενώ κατέκτησε δύο βραβεία ΕΣΑΚΕ, εκείνα του «Πιο θεαματικού παίκτη» και του «Πιο δημοφιλή παίκτη». Γνωστός για την αγάπη του στον Παναθηναϊκό, έχει ήδη δηλώσει πως θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, αλλά προς το παρόν δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί, εδώ και περίπου δέκα ημέρες, από τους διοικούντες την ΚΑΕ.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται εν αναμονή της απάντησής του κι εφόσον αυτή είναι θετική, τότε θα προσεγγίσει την Μπαρτσελόνα η οποία έχει τα δικαιώματά του ώστε να δει πώς θα καταφέρει να τον κάνει «δικό» του. Ο Κροάτης, πάντως, έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του και τις εξετάζει, ώστε να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση για το μέλλον του και την καριέρα του, ενώ διέψευσε ισπανικά δημοσιεύματα που ήθελαν τα δικαιώματά του να έχουν ήδη πουληθεί. Θυμίζουμε πως η ρήτρα αποδέσμευσής του από τους Καταλανούς ανέρχεται στα 400.000 ευρώ, ωστόσο δεν αποκλείεται να μειωθεί το ποσό μέσω διαπραγματεύσεων.

https://www.youtube.com/watch?v=WD-SYaRJKP0

https://www.youtube.com/watch?v=dMw7XkR8T6o



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ