13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Περιστέρι 85-68 : Ανεβάζει στροφές και δημιουργεί “ταυτότητα” (vid)

Τη νίκη στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν πήρε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με το ευρύ 85-68 επί του Περιστερίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αρκετά συμπεράσματα μπόρεσε να βγάλει ο Δημήτρης Πρίφτης στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας των Πρασίνων, το οποίο διεξήχθη απέναντι στο Περιστέρι του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Μετά το πρώτο φιλικό με το Αϊόνα του Ρικ Πιτίνο, ο Παναθηναϊκός "δοκιμάστηκε" από έναν αρκετά πιο δυνατό αντίπαλο, δείχνοντας καλή εικόνα και παίρνοντας μία νίκη με ευρεία διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να θέσει από νωρίς τον ρυθμό του, με το Δημήτρη Πρίφτη να έχει για πρώτη φορά ένα πιο ολοκληρωμένο ρόστερ, καθώς στον αγώνα συμμετείχαν και οι Οκάρο Ουάιτ και Τζέρεμι Έβανς, που δεν βρέθηκαν στο παρκέ στο παιχνίδι με το Αϊόνα. Από την άλλη, το Περιστέρι, που δεν είχε τον Τεράν Πέτεγουεϊ στη διάθεσή του, προσπαθούσε να βρει λύσεις με τους Ίαν Μίλερ και Έρικ ΜακΚρι, παίρνοντας μάλιστα στο ημίχρονο διαφορά τριών πόντων (40-43).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πίεσε, βρήκε λύσεις από την περιφέρεια με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Γιώργο Παπαγιάννη στη ρακέτα και πήρε μία διαφορά στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (67-58) που την συντήρησε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Οι διαιτητές: Μάνος, Ψαριανός, Κάρδαρης

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 40-43, 67-58, 85-68

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα:

https://www.youtube.com/watch?v=4TYPeW6DE78

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ