18.1 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Πέρι ο… εκλεκτός για την περιφέρεια (vids)

Ο Κέντρικ Πέρι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και θα αποκτηθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η περίπτωση του 28χρονου Αμερικανού κόμπο γκαρντ ήταν αυτή που είχαν ξεχωρίσει εδώ και καιρό οι «πράσινοι». Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είχε αντίρρηση στην απόκτησή του, το θέμα προχώρησε και πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση για να τελειώσει το θέμα και τυπικά.

Πρόκειται για έναν αθλητή ο οποίος φημίζεται για την έφεσή του στο σκοράρισμα. Αγωνίζεται κυρίως στο «1», όμως υπό προϋποθέσεις και σε χαμηλά σχήματα, μπορεί να πάρει λεπτά και στο «2».

Ο Πέρι θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο κορυφαίο επίπεδο, μια και δεν έχει δοκιμάσει ποτέ ξανά στο παρελθόν τις δυνάμεις του στην Ευρωλίγκα.

Πέρσι πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Τσεντεβίτα, ενώ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Νίζνι Νόβγκοροντ, της Μετροπολιτάν 92 στη Γαλλία αλλά και της Μέγκα Μπέμαξ.

Μένει να φανεί αν θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Πέρι δεν θα είναι ο μοναδικός γκαρντ που θα αποκτηθεί, καθώς αναμένεται να πραγματοποιηθεί και μία πιο «δυνατή» κίνηση.

Δείτε τον σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=b9jDSMDJn24

https://www.youtube.com/watch?v=mEE0ZL4TDzQ

https://www.youtube.com/watch?v=edAoIjM2UPw

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ