23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός : Ολοκλήρωσε το σπουδαίο κόλπο με Φερέλ (vids)

Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε τον παίκτη που θα κάλυπτε την θέση του βασικού πόιντ γκαρντ, και δουλεύοντας μεθοδικά συμφώνησε με τον Γιόγκι Φερέλ, ο οποίος έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, και αποτελεί τον εκλεκτό του Δημήτρη Πρίφτη.

O 28χρονος Αμερικάνος γκαρντ αποτελούσε τον παίκτη που είχε ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό ο Έλληνας τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας, και υπογράφοντας συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, έρχεται για να γεμίσει μια θέση στην οποία «πονούσε» ο Παναθηναϊκός, ενώ πέρα του Τζέρεμι Έβανς, θα πρέπει να κοπεί ακόμη ένας ξένος από το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γιόγκι Φερέλ έχει αγωνιστεί σε 259 παιχνίδια στο NBA, έχοντας ως τελευταία του ομάδα τους Κλίπερς από τους οποίους αποδεσμεύτηκε τον Απρίλιο του 2021, έχοντας 2,6 πόντους και 1,3 ασίστ σε 16 αγώνες.

Μετά την αποφοίτησε του από το Indiana University αγωνίστηκε στους Νετς την σεζόν 2016-2017, για να μετακομίσει τον Ιανουάριο του 2017 στους Μάβερικς, όπου έκανε την καλύτερη του σεζόν με 11,3 πόντους και 4,3 ασιστ σε 36 παιχνίδια. Ακόμη αγωνίστηκε σε Καβαλίερς και Κίνγκς, αλλά και στους Long Island Nets και Salt Lake City Stars στην D- League.

Οι «πράσινοι» με μια κλεψύδρα που είχαν δημοσιεύσει στα social media είχαν προϊδεάσει για τη σπουδαία συμφωνία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ