21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Με Μπρέι αντί Νέντοβιτς

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ του όσον αφορά στις θέσεις των ξένων που αγωνίζονται στην Basket League, εν όψει των πλέι οφ.

Ο κόουτς Όντεντ Κάτας αναμένεται να πορευθεί και στα πλέι οφ με τους Σέλβιν Μακ, Χάουαρντ Σαντ Ρος, Μάριο Χεζόνια, Άαρον Ουάιτ, Μπεν Μπέντιλ και Τι Τζέι Μπρέι, με τον τελευταίο να υπολογίζεται να είναι έτοιμος να επανέλθει στα παρκέ -μετά τον τραυματισμό του στο χέρι- στα ημιτελικά. Ο επίσης τραυματίας, Νεμάνια Νέντοβιτς, θα παραμείνει εκτός και δεν θα αντικατασταθεί, όπως αποφασίστηκε από τους «πρασίνους».

Ο Σέρβος γκαρντ δεν πρόκειται να επιστρέψει φέτος, λόγω της αρρυθμίας που του άφησε ως κατάλοιπο ο κορονοϊός. Ο Αμερικανός γκαρντ, από την πλευρά του, υπέστη κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού χεριού στις 17 Μαρτίου, αλλά σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» θα μπορεί να τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή του από τα ημιτελικά.

Στον πρώτο γύρο των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Ιωνικό Νικαίας, αρχής γενομένης από την Τετάρτη (12/05, ΟΑΚΑ). Στα ημιτελικά, εφόσον ο Παναθηναϊκός επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί θα τεθεί αντιμέτωπος με το νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, επίσης έχοντας εκείνος το πλεονέκτημα έδρας.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ