18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Κοντράρεται με όλους τους… πρώην

Ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι αντιμετωπίζει σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας αρκετούς από τους πρώην προπονητές του.

Η αρχή έγινε στο παιχνίδι με το κολέγιο Αϊόνα στο οποίο βρίσκεται ο Ρικ Πιτίνο. Παρ' όλα αυτά δεν θα είναι η μοναδική αναμέτρηση με ομάδα που στον πάγκο της κάθεται κάποιος κόουτς με «πράσινο» παρελθόν.

Ο επόμενος προγραμματισμένος φιλικός αγώνας προετοιμασίας είναι αυτός με το Περιστέρι του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Ο τελευταίος είχε καθίσει στον πάγκο του «τριφυλλιού» για αρκετές σεζόν ως βοηθός, ωστόσο ήταν και χεντ κόουτς στο φινάλε της σεζόν 2014/15.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας (4/9), ενώ στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ.

Θα ακολουθήσει το τουρνουά του Μονάχου το οποίο διοργανώνει η Μπάγερν Μονάχου, ενώ στις 18/9 θα φιλοξενήσει την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο πλαίσιο της φιλικής διοργάνωσης στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αυτό σημαίνει ότι σ' ένα καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θα έχει παίξει με τέσσερις ομάδες τις οποίες καθοδηγούν πρώην προπονητές του!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ