17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: «Κολλημένος» λόγω Μπρέι (vids)

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση βασικού πόιντ γκαρντ, όσο δεν λύνεται το θέμα του Τι Τζέι Μπρέι.

Οι «πράσινοι» έχουν κυκλώσει ορισμένα ονόματα θέλοντας να αποφύγουν το περσινό λάθος. Αυτό ήταν ότι δεν ενισχύθηκαν εγκαίρως στην κομβική θέση «1» κι αυτό έμελλε να τους πληγώνει καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, από τη στιγμή που καμία από τις προσθήκες που έκαναν δεν ήταν επιτυχημένη.

Φέτος είναι διατεθειμένοι να κινηθούν διαφορετικά και ο Δημήτρης Πρίφτης έχει ξεχωρίσει τους υποψήφιους στόχους. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η πολύ δύσκολη περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν, ενώ η πιο εφικτή λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι εκείνη του Νέιτ Ουόλτερς.

Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα ο Τι Τζέι Μπρέι. Τον προηγούμενο Φεβρουάριο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού άκουσαν τον Όντεντ Κάτας και μάλιστα υπέγραψαν τον άλλοτε παίκτη του Κολοσσού Ρόδου με συμβόλαιο μέχρι το 2022! Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και οψιόν για την αγωνιστική περίοδο 2022/23.

Ο Ισραηλινός τεχνικός ο οποίος δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο στους μήνες που έμεινε στο «τριφύλλι», «φόρτωσε» κιόλας τον αριστερόχειρα Αμερικανό γκαρντ.

Οι πρωταθλητές είναι διατεθειμένοι ακόμα και να καλύψουν ένα μέρος του συμβολαίου της προσεχούς σεζόν προκειμένου ο Μπρέι να μετακομίσει σε όποια ομάδα επιθυμεί να τον προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της.

Αν δεν συμβεί αυτό και... ξεμείνει, τότε θα πρέπει να βρει άλλο τρόπο να πορευτεί ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε οι «πράσινοι» έτσι κι αλλιώς σκοπεύουν να κινηθούν με περισσότερους ξένους από τον αριθμό των έξι που προς το παρόν επιτρέπεται στην Basket League.

Και φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν κι από το ενδεχόμενο να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο ο Χάουαρντ Σαντ-Ρόος.

Αυτή τη στιγμή όμως το πρώτο θέμα που «καίει» είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να αποχωρήσει ο Μπρέι και να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ