23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Ισοφάρισε Διαμαντίδη ο Σαντ Ρόος! (vid)

Παρά την ήττα του Παναθηναϊκού απο τον Ερυθρό Αστέρα  ο Σαντ Ρόος κατάφερε να διακριθεί και να ισοφαρίσει το ρεκόρ κλεψιμάτων του Διαμαντίδη!

Ο Κουβανός γκαρντ του Παναθηναϊκού όχι μόνο σημείωσε 21 πόντους απέναντι στους Σέρβους, κατόρθωσε παράλληλα να κάνει επτά κλεψίματα ισοφαρίζοντας επίδοση του Δημήτρη Διαμαντίδη!

Ο νυν γενικός διευθυντής των πράσινων και ένας απο τους πιο εμβληματικούς παίκτες του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης , είχε καταφέρει να κλέψει την μπάλα επτά φορές (επίδοση που αποτελούσε ρεκόρ για τους "πράσινους" στην Ευρώπη) 15 χρόνια πριν, σε μια εντός έδρας νίκη απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα με σκορ 87-71 στις 23/11/2006!

Στο ρεκόρ αυτό είχε φτάσει κοντά και ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και νυν γκαρντ της Μπαρτσελόνα Νικ Καλάθης , όταν σημείωσε έξι κλεψίματα στην εντός έδρας νίκη των "πράσινων" με σκορ 91-71 και πάλι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα την σεζόν 2017-18.

Ωστόσο, o Σαντ Ρόος ήταν αυτός που κατάφερε να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Διαμαντίδη που κρατούσε χρόνια και τώρα μένει να δούμε ποιος θα κατορθώσει να το ξεπεράσει...

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ