27.8 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Χεζόνια κρίνει πολλά… (vids)

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριο Χεζόνια για να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του παζλ.

Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση συμβολαίου διετούς διάρκειας στον Κροάτη σούπερ σταρ ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο κι έχει ιδιαίτερο «δέσιμο» με την ομάδα.

Το «τριφύλλι» έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με βάση τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν την παρούσα χρονική στιγμή και είναι χέρι του 26χρονου αθλητή αν θα συνεχίσει να παίζει για την αγαπημένη του ομάδα.

Όλα δείχνουν ότι το αργότερο μέχρι το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας ο Χεζόνια θα έχει απαντήσει στον Παναθηναϊκό, γνωστοποιώντας τις προθέσεις του.

Παράλληλα με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου θέματος οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μπορέσουν να προχωρήσουν τον προγραμματισμό τους στις θέσεις των φόργουορντ.

Πάντοτε το θέμα του «άσου» μένει κολλημένο όσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση με τον Τι Τζέι Μπρέι.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως τους πάντες απασχολεί η απάντηση του Χεζόνια ο οποίος είχε πει ότι θα αποφασίσει τον Αύγουστο για το μέλλον του, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Παράλληλα υπάρχει και το θέμα της ρήτρας που έχει η Μπαρτσελόνα κι ανέρχεται στις 400.000 ευρώ. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όμως δεν τον υπολογίζει κι αυτό σημαίνει ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν αποτελούν πραγματικό εμπόδιο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα πάρουν κάποια χρήματα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ