18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Ζήτησε να αποδεσμευτεί ο Ντιαλό! (vid)

Μόλις λίγες εβδομάδες κράτησε η παρουσία του Άλφα Ντιαλό στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού, καθώς ο παίκτης ζήτησε να αποδεσμευτεί, αίτημα που η ομάδα του "Τριφυλλιού" έκανε αποδεκτό!

Ο Αμερικανός άσος που ξεχώρισε με την παρουσία του στο Λαύριο, μπορεί να υπέγραψε με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη όχι πολύ καιρό πριν, και το σχέδιο των "Πρασίνων" να ήταν το να παραχωρηθεί δανεικός, όπως δηλαδή έγινε και στην περίπτωση του Νίκου Χουγκάζ, όμως όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Τα δεδομένα που επικρατούν πλέον στο "Τριφύλλι", με τον ερχομό ενός προπονητή που κατά τα φαινόμενα δεν τον υπολογίζει, έκαναν τον 24χρονο Αμερικανό να ζητήσει την ελευθέρας του, ώστε να υπογράψει με μία ομάδα με την οποία υπάρχει ρεαλιστική προοπτική να αγωνιστεί.

Ο Ντιαλό έχει άλλωστε μία πολύ καλή "προϋπηρεσία" στην Basket League με το Λαύριο, γράφοντας 12.6 πόντους ανά αγώνα και 5.6 ριμπάουντ την περσινή σεζόν, χρονιά που η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έφτασε μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων της χώρας μας, κάτι που φάνηκε κι από το γεγονός ότι τόσο το Λαύριο, όσο και άλλοι Ελληνικοί σύλλογοι είχαν εκφράσει την θέλησή τους να τον αποκτήσουν ως δανεικό από τον Παναθηναϊκό  για τη σεζόν 2021-22.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ