23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός : Δυνατό χτύπημα με Χατζηνικολάου

Την φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει η  Όλγα Χατζηνικολάου, η οποία μετά την περιπέτεια της με τον αποκλεισμό της δικαιώθηκε, και έτσι επιστρέφει στα παρκέ.

Η 40χρονη γκαρντ είχε τιμωρηθεί με τετραετή αποκλεισμό από το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) το 2018, μετά τον προσωρινό αποκλεισμό που της είχε επιβληθεί από το ΕΣΚΑΝ. Αρχικά είχε παραπεμφθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή, για παράβαση του νόμου για το ντόπινγκ, η οποία την απάλλαξε. Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντι-Ντόπινγκ (WADA) και ο τελευταίος άσκησε έφεση στο CAS, το οποίο απεφάνθη σε τελεσίδικο βαθμό την ποινή τετραετούς αποκλεισμού της Ελληνίδας διεθνούς αθλήτριας.

Πλέον, και μετά από πολυετή δικαστικό αγώνα δικαιώθηκε και απέκτησε το δικαίωμα να κλείσει την καριέρα της στα γήπεδα, κάτι που θα κάνει, αν και είχε αποφασίσει να σταματήσει το μπάσκετ.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της έπαιξε η Ελένη Καπογιάννη, και έτσι η Όλγα Χατζηνικολάου συμφώνησε και θα αποτελέσει μια σπουδαία ενίσχυση για το «πράσινο» ρόστερ την ερχόμενη σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ