27.8 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Δικός του ο Ντιαλό, κράτησε Κασελάκη (vid)

Ένα-ένα κλείνουν τα ανοικτά μέτωπα για τον Παναθηναϊκό, καθώς έκανε δικό του τον Άλφα Ντιαλό, με τον παίκτη να αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικος για την επόμενη σεζόν.

Με... συνταγή Χουγκάζ κινήθηκε ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση Ντιαλό. Ύστερα από την περίπτωση του Έλληνα φόργουορντ, όπου ο Πρωταθλητής Ελλάδος τα βρήκε σε όλα με τον Ιωνικό υπογράφοντας τον παίκτη και παραχωρόντας τον δανεικό στην ομάδα της Νίκαιας, παρόμοια τροπή πήρε και η περίπτωση του Άλφα Ντιαλό. Ο παίκτης που έβγαλε μάτια με τη φανέλα του Λαυρίου και ήταν μέρος της εκπληκτικής πορείας της ομάδας του Χρήστου Σερέλη μέχρι τους τελικούς της Α1, θα ανηκεί πλέον στον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να τον δεσμεύει με πολυετές συμβόλαιο.

Όπως και στην περίπτωση του Χουγκάζ όμως, η απόκτηση του Ντιαλό έρχεται ώς "επένδυση" για το μέλλον. Ο παίκτης αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα, με το Λαύριο να ενδιαφέρεται να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Συμφωνία ακόμα για κάτι τέτοιο δεν έχει επέλθει, καθώς η ομάδα της Λαυρεωτικής δεν είναι η μοναδική που ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό, με την υπόθεσή του να αναμένεται να φτάσει σε οριστικό τέλος το επόμενο διάστημα.

Την ίδια ώρα, κινητικότητα υπάρχει και στο μέτωπο των ανανεώσεων. Ο Λεωνίδας Κασελάκης παίρνει τη σκυτάλη από τον Ιωάννη Παπαπέτρου και παραμένει μέρος του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία του, οδήγησε στη συμφωνία για την παραμονή του 31χρονου διεθνή φόργουορντ, ο οποίος το καλοκαίρι του 2020 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό, ύστερα από 2 χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Προμηθέα Πατρών.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ