21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Δικός του ο Μέικον (vids)

Τελειωμένη υπόθεση πρέπει να θεωρείται η προσθήκη του Ντάριλ Μέικον στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Απομένει μόνο το τυπικό της επίσημης ανακοίνωσης της συμφωνίας από τους« πράσινους». 

Από εκεί που επικρατούσε νηνεμία στο «πράσινο στρατόπεδο», ο μεταγραφικός« πυρετός» έχει ανέβει αισθητά τα τελευταία 24ωρα. Ήδη επισημοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του «τριφυλλιού» με τον Νεμάνια Νέντοβιτς για δύο ακόμα χρόνια, αλλά και η απόκτηση του Κέντρικ Πέρι

Σειρά όπως όλα δείχνουν θα πάρει η μεταγραφή του Ντέριλ Μέικον, ο οποίος ήρθε μεσούσης της περσινής σεζόν στην ΑΕΚ από τη Γαλατάσαραϊ και εντυπωσίασε με την επιθετική του δεινότητα. 

Συγκεκριμένα ο χρονος γκαρντ μέτρησε κατά μέσο όρο 18.2 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ σε 19 συμμετοχής στην Basket League. 

Φυσικά, σε πρώτο πλάνο υπάρχει και η επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον αρχηγό, Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του εξετάζουν με θέρμη την περίπτωση του άλλοτε παίκτη της Λάρισας και του Προμηθέα, Τζεχάιβ Φλόιντ .



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ