26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Παναθηναϊκός : Διαψεύδει ο Νέντοβιτς για Ερυθρό Αστέρα (pic)

Με "τιτίβισμά" του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o Νεμάνια Νέντοβιτς έσπευσε να σιγήσει τις όποιες φήμες είχαν δημιουργηθεί από την πατρίδα του για ενδεχόμενη μετακίνησή του από τον Παναθηναϊκό στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Σέρβος γκαρντ μπορεί να έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεσή του να ανανεώσει με την ομάδα του Παναθηναϊκού, όμως για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει πάρει σάρκα και οστά. Όπως είναι λογικό, με τον παίκτη αυτή τη στιγμή να είναι τυπικά ελεύθερος, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά και φυσικά αυτό δίνει πάτημα σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια (βάσιμα ή αβάσιμα) να κάνουν την εμφάνισή τους. Ένα τέτοιο, προέκυψε τις τελευταίες ημέρες από την πατρίδα του Νέντοβιτς και αφορά επαφές του Ερυθρού Αστέρα με τον παίκτη, για ενδεχόμενο επαναπατρισμό του.

Ο Νέντοβιτς, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διακοπές, καθώς δεν ακολούθησε τη Σερβία στο Προολυμπιακό τουρνουά φρόντισε πάντως άμεσα να διαψεύσει το συγκεκριμένο σενάριο. Απαντώντας σε μία ερώτηση φίλου των "Πρασίνων", ο Σέρβος χαρακτήρισε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ως "ψευδή είδηση", σβήνοντας την... φωτιά πριν καν δημιουργήσει καπνό. Ο 30χρονος γκάρντ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην ομάδα του Βελιγραδίου, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Αστέρα από το 2008 μέχρι και το 2012.

 

https://twitter.com/nedovic1624/status/1411732579145945092



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ