17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

“Παναθηναϊκός για Λορέντζο Μπράουν και Χολ”!

Διπλό περιφερειακό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού με δύο Αμερικανούς παίκτες, τον Λορέντζο Μπράουν και τον Λάνγκστον Χολ, φαίνεται ότι σημαίνει την αρχή των κινήσεων για την διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενη περιόδου, σύμφωνα με την πληροφορία που μεταφέρει το Eurohoops.net.

Ουσιαστικά η προσπάθεια έχει επικεντρωθεί στον Μπράουν ο οποίος μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε με τον Ερυθρό Αστέρα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για αρκετές ομάδες. Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ (1,96 ύψος), ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Σέρβων στην περασμένη σεζόν, όταν ο πρώτος σκόρερ σε απόλυτους αριθμούς (σε μέσο όρο τον πέρασε ελαφρά ο Κέβιν Πάντερ που δεν ήταν από την αρχή εκεί), με 332 πόντους, ενώ ήταν και μακράν ο πρώτος πασέρ με 4,6 ανά αγώνα.

Ο Λάνγκστον Χολ θεωρείται μια πιο προσιτή περίπτωση αφού είναι... στα μέρη μας, με τις επίσης πολύ γεμάτες και ουσιαστικές χρονιές του στον Προμηθέα και την επιθυμία του να κάνει το βήμα για την Ευρωλίγκα. O 29χρονος (1,91) γκαρντ δείχνει έτοιμος για το άλμα και είναι στα "ραντάρ" του Παναθηναϊκού αν και η περίπτωσή του μπορεί να εξαρτηθεί από τις "καραμπόλες" που θα υπάρξουν στο ρόστερ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ