21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός : Αποχαιρέτησε ο Άαρον Ουάιτ! (pic)

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Άαρον Ουάιτ, με τον Αμερικανό παίκτη να ευχαριστεί το "Τριφύλλι" και να ανακοινώνει το τέλος της κοινής του πορείας με την ομάδα της Αθήνας.

Προς άλλες πολιτείες... ταξιδεύει ο Άαρον Ουάιτ, καθώς δεν αποτελεί πλέον παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο ερχομός του Δημήτρη Πρίφτη στην ομάδα έχει αρχίσει τις διεργασίες ανανέωσης, και ο Αμερικανός ψηλός δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, καθώς το μονοετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει ολοκληρώθηκε χωρίς να ανανεωθεί. Όπως όλα δείχνουν, ο Ερυθρός Αστέρας θα είναι η ομάδα που θα αποτελέσει το νέο σπίτι του παίκτη, με τα δημοσιεύματα στη Σερβία, αλλά και το "τιτίβισμα" του ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, να δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Αμερικανός, ο οποίος στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε 17 εμφανίσεις με μέσο όρο 7.3 πόντους ανά αγώνα, αποχαιρέτησε το "Τριφύλλι" με μήνυμά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

"Ευχαριστώ τον οργανισμό, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου αλλά και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού! Αν και δεν θα συνεχίσω στην ομάδα, είμαι ευγνώμων για τον καιρό που περάσαμε μαζί και θα θυμάμαι τους δύο τίτλους μας!" θα γράψει στο μήνυμά του ο Αμερικανός φόργουορντ.

https://twitter.com/Aaron_White30/status/1409888172503453696

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by aaron_white30 (@aaron_white30)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ