20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναγόπουλος: «Δουλειά και υπομονή»

Καλό τεστ αποτέλεσε για τον Αθηναϊκό ο εκτός έδρας αγώνας του με τους Δαναούς Άργους, για την πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Το συγκρότημα του Βύρωνα δεν δυσκολεύτηκε να φθάσει στο «διπλό» πρόκρισης, με τον προπονητή του Αποστόλη Παναγόπουλο να δηλώνει σχετικά: «Ξεκινήσαμε νικηφόρα τις φετινές μας επίσημες υποχρεώσεις και αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη σοβαρότητα που έδειξαν και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Για εμάς ήταν ένα καλό τεστ για να ελέγξουμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, αλλά και το βαθμό ετοιμότητάς μας στη μέχρι τώρα προετοιμασία μας. Τα πόδια μας είναι ακόμα βαριά. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη της δικής μας αγωνιστικής φιλοσοφίας ως σωματείο και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Είμαστε ομάδα με πολλές καινούριες παίκτριες κι αυτό απαιτεί δουλειά και υπομονή. Θεωρώ πως, εάν είμαστε υγιείς και με τη βοήθεια των στελεχών της ομάδας που κάνουν τρομερή δουλειά, ή πορεία θα δικαιώσει τις προσδοκίες μας. Καλή σεζόν να έχουμε».

Παράλληλα, με ανακοίνωσή τους: «Ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ευχαριστούν την ομάδα και τη Διοίκηση των Δαναών Άργους για την άψογη φιλοξενία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ