22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Οι προγραμματικές του θέσεις (vid)

Μετρώντας αντίστροφα για τις εκλογές της ΕΟΚ, που είναι προγραμαματισμένες για τις 28/3, η κίνηση «Πρώτα το μπάσκετ» του Παναγιώτη Φασούλα παρουσίασε αναλυτικά τις θέσεις και τις προγραμματικές της δηλώσεις. Στην ιστοσελίδα μέσω της οποίας επικοινωνούνται οι δράσεις της κίνησης «Πρώτα το μπάσκετ», αναρτήθηκε αναλυτικά όλο το πλάνο και οι βασικοί του πυλώνες, οι οποίοι παρουσιάζονται και μέσ του σχετικού βίντεο. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλες και Φίλοι του μπάσκετ,
Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τις προγραμματικές θέσεις της πρωτοβουλίας "ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ" όπως σαφώς καταθέσαμε απο την πρώτη στιγμή της εκλογικής διαδικασίας για τη διεκδίκηση της Προεδρίας και του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης..
Στον παρακάτω σύνδεσμο που παραπέμπει στο επίσημο website της πρωτοβουλίας, υπάρχουν επισυναπτόμενα και τα αρχεία που περιλαμβάνουν τόσο την παρουσίαση των προγραμματικών μας θέσεων, όσο και το εκτυπώσιμο αρχείο της παρουσίασης.
Παράλληλα μπορείτε να δείτε στο website της πρωτοβουλίας "ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ" αναλυτικά όλη μας την παρουσίαση αλλά και πολλά ενδιαφέροντα θέματα, καθώς και την πλήρη παρουσίαση όλης της ομάδας των υποψηφίων μελών με τα βιογραφικά τους.
Σας ευχαριστούμε πολύ και πιστεύουμε ότι η επόμενη ημέρα θα είναι ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ