26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Παναγιωτόπουλος: «Τραγικοί, χωρίς σχόλια»

Δεν είχε πολλά να πει για το ματς του Παναθηναϊκού στην Πόλη ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε την εμφάνιση τραγική, όπως ακριβώς ήταν δηλαδή, ενώ αναφέρθηκε και στον Σον Κιλπάτρικ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Τραγική εμφάνιση, δεν υπάρχουν σχόλια. Ήμασταν πολύ κακοί, ειδικά μετά το πρώτο εφτάλεπτο. Σε όλους τους τομείς είχαμε προβλήματα. Κάναμε πολλά λάθη, ειδικά σε καταστάσεις που απαγορεύεται κάτι τέτοιο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε κάτι. Η ομάδα ήταν πολύ κακή», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova ο βοηθός του Ρικ Πιτίνο, προτού προσθέσει:

«Τα περιθώρια τα φτιάχνεις εσύ. Πρέπει να βελτιωθούμε για να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό. Πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα μας στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε, μέρα με την ημέρα, προπόνηση με την προπόνηση».

Σχετικά με την εμφάνιση του Σον Κιλπάτρικ, ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος ανέφερε: «Ο Σον έδειξε κάποια στοιχεία από το παιχνίδι του. Το θέμα είναι πως πολλές φορές πρέπει να εστιάζεις στα αρνητικά για να γίνεσαι καλύτερος. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ