17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παναγιωταράς : «Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας»

Στο «Δαΐς» επιστρέφει ο Δούκας, ο οποίος μετά την σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία του στον Υμηττό επί του Αμύντα, θέλει να πάρει και την πρώτη εντός έδρας νίκη, στο αυριανό (11/11, 17:00) παιχνίδι με το επικίνδυνο Ψυχικό.

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος δούλεψε πολύ αυτές τις δυο εβδομάδες επάνω στις αδυναμίες ενώ έκανε διάφορες δοκιμές στο φιλικό που έδωσαν οι «μπλε» με τον Χολαργό, έχοντας πλέον όλους τους παίκτες στην διάθεση του, με τον Γιάννη Τόζιο να δείχνει να ξεπερνά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Σπύρος Παναγιωταράς σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου τόνισε πως ο Δούκας πρέπει να προστατέψει την έδρα του, για να πάρει αξία το διπλό στον Υμηττό : «Προερχόμαστε από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, με την οποία αποδείξαμε οτι έχουμε πραγματικές δυνατότητες ως ομάδα τη φετινή σεζόν. Όμως, αυτή η νίκη θα χάσει την αξία της εάν δεν προστατέψουμε την έδρα μας. Το Σάββατο, παίζουμε κόντρα στο Ψυχικό, μια ομάδα με αξιοσέβαστη παρουσία στην Α2 τα τελευταία χρόνια, με την οποία θεωρητικά έχουμε κοινούς στόχους.

Το κενό λόγω του κυπέλλου Ελλάδος μας προσέφερε λίγο επιπλέον χρόνο ώστε να δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Θεωρώ πως θα είναι ένας αγώνας που θα κριθεί από το πάθος και την συγκέντρωση,στοιχεία τα οποία εάν έχουμε, θα μας δώσουν την δυνατότητα να καθορίσουμε εμείς την έκβαση του αγώνα»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ