24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανίσχυρος με Φιλιππάκο ο Πανερυθραϊκός και η πίστη στο πλάνο του Χουχουλή

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει πιστός στο πλάνο του, το οποίο μιλάει για την παραμονή του βασικού του κορμού, και την προσθήκη παικτών με ποιότητα, κάτι που συμβαίνει και την τρέχουσα σεζόν.

Έτσι, με τους Κώστα Καμπουρίδη και Γιάννη Αθανασούλα, σειρά δείχνει να παίρνει ο Παναγιώτης Φιλιππάκος, ο οποίος έρχεται να ισχυροποιήσει τους «ερυθρόλευκους» στο παιχνίδι κοντά στη ρακέτα. Ο 26χρονος φόργουορντ αποτέλεσε τον βασικό στόχο του Δημήτρη Χουχουλή μετά και την αποχώρηση του Χριστόφορου Λυκογιάννη, και σίγουρα η προσθήκη δίνει δύναμη και ποιότητα στους νεοφώτιστους.

Την σεζόν που μας άφησε ο δυναμικός φόργουορντ αγωνίστηκε στην Δάφνη Δαφνίου, έχοντας 14,6 πόντους και 6,6 ριμπάουντ σε 20 αγώνες, ενώ μια σεζόν πριν πήρε συμμετοχή σε 15 αγώνες στην Basket League με το Περιστέρι. Ωστόσο, η χρονιά της απογείωσης του ήταν η σεζόν 2017-2018, όταν με τον Παπάγου, και στο πρωτάθλημα της Α2 είχε 12,5 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 1,1 κοψίματα.

Ο Δημήτρης Χουχουλής από την πλευρά του, και μιλώντας στο basketa.gr θέλησε να τονίσει ότι ο Πανερυθραϊκός μένει πιστός στο πλάνο που ξεκίνησε πριν δυο σεζόν, και ειδικά από τότε που ενεπλάκη ενεργά στα κοινά του ο Δημήτρης Τσικόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε : «Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει να στηρίζει το πλάνο που ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια, σεβόμενος τα παιδιά που μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν αθλητικά μαζί με τον σύλλογο, και ουσιαστικά χωρίς να χαλάει ή να αλλάζει τη φιλοσοφία του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ομάδα που πριν δυο σεζόν σώθηκε στο φινάλε του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, ο Πανερυθραϊκός στηρίζει τους περισσότερους παίκτες, ανανεώνοντας οκτώ από το περσινό του ρόστερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ