17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πανέτοιμη η Εθνική Νέων Γυναικών (pics)

Στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 Β’ Κατηγορίας ρίχνεται η Εθνική Ελλάδας Νέων Γυναικών, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα (03/08, 20.00) τη Φινλανδία.

Η διοργάνωση φιλοξενείται στην Πρίστινα του Κοσόβου, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αγωνίζεται στο Δ’ Όμιλο, στο πλαίσιο του οποίου θα παίξει και με τη Βουλγαρία, με την πρόκριση στην επόμενη φάση να εξασφαλίζουν οι πρώτες δύο ομάδες της βαθμολογίας. Η «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της, με το Γιάννη Κτιστάκη να αναφέρει σχετικά: «Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα για εμάς. Η Φινλανδία είναι μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο και εμπειρίες. Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ πρόσφατα οι Νεανίδες της πήραν την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Είναι μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες. Από την πλευρά μας, βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία και παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Δεν έχουμε προβλήματα, όλες οι παίκτριες είναι υγιείς και θα κοιτάξουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα».

Στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού των δύο ομάδων, συμπληρώνοντας: «Εμείς πιέζουμε πολύ στην άμυνα και τρέχουμε στον αιφνιδιασμό. Από την άλλη η Φινλανδία είναι δυνατή μέσα στη ρακέτα, ενώ διαθέτει και καλό περιφερειακό σουτ».
Θυμηθείτε, εδώ, τη σύνθεση της ελληνικής ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ