32.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Πανέτοιμη για ΑΕΚ η Νίμπουρκ (pics)

Σέβεται, αλλά δεν φοβάται την ΑΕΚ η Νίμπουρκ εν όψει του μεταξύ τους αγώνα στο ΟΑΚΑ για τους «16» του Basketball Champions League.

Οι Τσέχοι δοκιμάζονται την Τετάρτη (07/03, 19.30) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων απέναντι στην «Ένωση», στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στα φετινά πλέι οφ της διοργάνωσης, κι εμφανίζονται αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατό. «Είναι σημαντικό παιχνίδι κι αυτό είναι σπουδαίο, γιατί έχουμε την ευκαιρία να πάμε κάπου που δεν έχουμε ξαναβρεθεί στο παρελθόν (σ.σ. στα προημιτελικά). Σε μία εβδομάδα στο Νίμπουρκ, βέβαια, το παιχνίδι θα είναι ακόμα πιο σημαντικό», ανέφερε αρχικά ο Πάβελ Πούμπρλα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας του, στην οποία γίνεται εκτενής αναφορά στην ιστορία των «κιτρινόμαυρων» και τους τίτλους που έχουν κατακτήσει.

Ο αρχηγός της Νίμπουρκ εξήγησε, επίσης, πως έμαθαν από το… περσινό πάθημα με τη Σάσαρι και θα παραταχθούν σαφώς πιο… υποψιασμένοι στο ΟΑΚΑ: «Έχουμε πλέον κάποια εμπειρία, μετά τα περσινά πλέι οφ με τη Σάσαρι. Χάσαμε στην Ιταλία με 22π., στο δεύτερο παιχνίδι βρεθήκαμε να κερδίζουμε με 30π., αλλά εν τέλει νικήσαμε με "μόλις" 21π. Δεν είναι απίθανο να ανατρέψεις τέτοιες διαφορές, απλώς δύσκολο. Εμείς, όμως, θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για καλύτερες συνθήκες εν όψει του δεύτερου ματς στην Τσεχία».

Οι παίκτες του Ορέν Αμιέλ είχαν φέτος, στην πρώτη φάση, δέκα νίκες και τέσσερις ήττες και στην έδρα τους 7-2. Ο επαναληπτικός θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στη «CEZ Sportovni Hala» (14/03, 19.30), με τον 31 γκαρντ/φόργουορντ να προσθέτει: «Πέρυσι είχαμε καταπληκτική χρονιά εντός έδρας, φέτος κερδίσαμε πολλά παιχνίδια, αλλά χάσαμε και κάποια. Όταν μάθαμε το όνομα του αντιπάλου μας, μετά την κλήρωση, αμέσως είπαμε πως πρόκειται για το δυσκολότερο που θα μπορούσε να μας τύχει. Ήταν πολύ μεγάλο αυτό που κατάφεραν στο Κύπελλο Ελλάδας. Αλλά κάτσαμε, το σκεφτήκαμε καλύτερα και συμφωνήσαμε πως θα παίξουμε όλοι μαζί για να "χτυπήσουμε" την πρόκριση. Κάπως έτσι πάει».

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ