17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Παλικαρίσια ισοφάριση για Χάποελ

Τεράστια νίκη πήρε στην έδρα της Γκιλμπόα Γκαλίλ με 93-85 η Χάποελ Ιερουσαλήμ του Στράτου Περπέρογλου, ισοφαρίζοντας έτσι τη σειρά και ανακτώντας το πλεονέκτημα έδρας.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, μετά την εντός έδρας ήττα του Game 1 των προημιτελικών στο πρωτάθλημα Ισραήλ από την Γκιλμπόα Γκαλίλ, αλλά σήμερα (1/6) αντέδρασε δυναμικά. Επιβάλλοντας ένα δικό της φοβερό επιθετικό ρυθμό, κατάφερε να πάρει το μεγάλο «διπλό» με 93-85 και να φέρει τη σειρά στα ίσια. Το πιο σημαντικό, βέβαια, είναι πως έχει πάλι τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το σύνολο του Όντεντ Κάτας είχε πάντοτε ένα μικρό προβάδισμα, μετά το 46-49 του ημιχρόνου, και συνεχίζοντας επί της ουσίας στο ίδιο τέμπο έως το τέλος, με την Γκιλμπόα να μην μπορεί να το σταματήσει, έφτασε στο σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα. Σε ένα ματς, όπου ο Στράτος Περπέρογλου δεν «έλαμψε» (1 π., 2 ρ.), ο Τζερόμ Ντάισον ήταν καθοριστικός με 19 πόντους, 6/11 σουτ, πέντε ριμπάουντ και τρεις ασίστ. Στην αντίπερα όχθη, ο άλλοτε «άσος» της ΑΕΚ ΤζειΚόβαν Μπράουν τελείωσε με 25 πόντους και 7/10 τρίποντα, χωρίς αυτό να είναι αρκετό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ