16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Παλαιό Φάληρο για άνοδο με Κούρτη, Ντακούλια, Καλαντζή και Παπαδάκη (pics)

Με το μότο ο «Ο Α.Ο.Π.Φ. φτιάχνει ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Β’ Εθνική» η ομάδα του Αλέξη Παπαδάτου ανακοίνωσε τέσσερις νέες προσθήκες, γεμίζοντας με ποιότητα το ρόστερ του.

Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο πολύπειρος φόργουορντ Νίκος Κούρτης, ο οποίος βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, διαθέτοντας μια πλούσια καριέρα πίσω του. Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Β' Εθνική με το Αιγάλεω έχοντας 11,5 πόντους και 31 εύστοχα τρίποντα σε 21 αγώνες. Για τον Χρήστο Ντακούλια σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ του το basketa.gr στις 4/6. Ο έμπειρος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Έσπερο Καλλιθέας έχοντας 13,5 πόντους και 35 εύστοχα τρίποντα σε 21 αγώνες, και αναμένεται να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό για τον ΑΟΠΦ.

Και για τον Μανώλη Καλαντζή σας είχε μιλήσει στις 11/6 το basketa.gr, με το Π.Φάληρο να αποκτάει έναν από τους ανερχόμενους γκαρντ. Ο 24χρονος αθλητής ουσιαστικά ωρίμασε το παιχνίδι του στον Τρίτωνα, και την σεζόν που μας άφησε αγωνίστηκε στην Α2, έχοντας 9 πόντους και 2,4 ασίστ σε 21 παιχνίδια. Τέλος, ο 22χρονος φόργουορντ, Στάθης Παπαδάκης, προέρχεται από τον Μίλωνα, με τον ίδιο να έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στο παρελθόν.

Αναλυτικά :

«Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες να δημιουργήσει ένα πολύ δυναμικό ρόστερ προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη Β’ Εθνική. 

Ο κόουτς Αλέξης Παπαδάτος και οι συνεργάτες του, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τον Πρόεδρο του Ομίλου Νίκο Δέτση, φτιάχνει ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Β’ Εθνική της σεζόν 2020-2021 και η προσθήκη έμπειρων παικτών έχει ξεκινήσει». 

Στάθης Παπαδάκης
Νίκος Κούρτης
Χρήστος Ντακούλιας
Μανώλης Καλατζής



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ