21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Παιχνίδι σε όλη την Ευρώπη

Πάρα πολλές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Σημαντικό παιχνίδι στη Λάρισα με τον ΓΛ Φάρο να υποδέχεται τον Άρη. Η πρόβλεψη σημείου εμπεριέχει μπόλικο ρίσκο και θα προτιμήσουμε το under 147,5. Στο Λαύριο, η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Θα πάμε με τον άσο με διαφορά 13 ή περισσότερων πόντων. Στη δύναμη της έδρας θα ποντάρουμε και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για την Α2, ο Εθνικός θα παίξει με τον Χολαργό. Θα επιλέξουμε τον άσο, ενώ το ίδιο θα πράξουμε και στο ματς του Παπάγου με τον Ερμή Αγιάς. Τέλος ο Ηρακλής μπορεί να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του Ψυχικού.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στοStoiximan.gr!

Στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να νικήσει εύκολα ή δύσκολα τη Σαραγόσα εκτός έδρας, ενώ η Μπανταλόνα θα κατορθώσει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην Ομπραδόιρο.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Για την ιταλική λίγκα, η Αρμάνι Μιλάνο μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 10,5 πόντων στο ματς με την Τρέντο, ενώ τον άσο θα στηρίξουμε και στην αναμέτρηση της Πιστόια με τη Ρέτζιο Εμίλια.

Φουλ δράση και στη Γαλλία, η Παρί είναι το φαβορί κόντρα στην Γκραβελέν και θα επικρατήσει, ενώ η Βιλερμπάν μπορεί να πάρει το «διπλό» μέσα στην έδρα της Ντιζόν. Στο «Μπομπλάν», η Λιμόζ θα κάμψει την αντίσταση της Σολέ.

Αγώνες διεξάγονται και στην Μπουντεσλίγκα, με το «διπλό» της Λούντβιχσμπουργκ να έχει αξία στην έδρα της Γκίσεν, ενώ η Μπάμπεργκ μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 10,5 πόντων στο εντός έδρας παιχνίδι με την Βούρτσμπουργκ.

Η τελευταία μας τετράδα αφορά τα ματς της Τουρκίας. Η Μπεσίκτας δεν θα έχει πρόβλημα κόντρα στη Σακάρια, ενώ και η Τραμπζονσπόρ είναι το φαβορί απέναντι στην Γκαζιαντέπ. Μεγάλο παιχνίδι κι αυτό ανάμεσα στην Τόφας και την Μπάνβιτ όπου θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους. Τέλος το καρέ των άσων θα κλείσει με τη νίκη της Εσκίσεχιρ επί της Καρσίγιακα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

ΓΛ Φάρος – Άρης    under 147,5    1,83

Λαύριο (-12,5) – Κόροιβος Αμαλιάδας  1    1,91

ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο   1    1,29

Τριάδα

Εθνικός – Χολαργός     1     1,80

Παπάγου – Ερμής Αγιάς    1     1,75

ΑΕ Ψυχικού – Ηρακλής   2    1,36

Δυάδα

Σαραγόσα – Ρεάλ Μαδρίτης    2    1,20

Μπανταλόνα – Ομπραδόιρο   1    1,88

Δυάδα

Μιλάνο (-10,5) – Τρέντο    1    1,93

Πιστόια – Ρέτζιο Εμίλια     1    1,70

Τριάδα

Παρί – Γκραβελέν   1    1,50

Ντιζόν – Βιλερμπάν    2   2,17

Λιμόζ – Σολέ    1   1,25

Δυάδα

Γκίσεν – Λούντβιχσμπουργκ   2     1,40

Μπάμπεργκ (-10,5) – Βούρτσμπουργκ    1     1,91

Τετράδα

Μπεσίκτας – Σακάρια  1    1,22

Τραμπζονσπόρ – Γκαζιαντέπ   1     1,38

Τόφας – Μπάνβιτ    1    1,47

Εσκίσεχιρ – Καρσίγιακα    1      1,47



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ