19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Παιχνίδι σε όλη την Ευρώπη

Για όλα τα γούστα είναι οι επιλογές που υπάρχουν στο σημερινό κουπόνι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε δυναμικά με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Πλήρης δράση στην Ισπανία και ξεχωρίσαμε τρεις αναμετρήσεις. Στη Μαδρίτη, η Εστουδιάντες είναι το φαβορί κόντρα στην Ομπραντόιρο και θα την εμπιστευτούμε. Στον άσο θα ποντάρουμε και στο παιχνίδι της Μπανταλόνα με την Μπούργος, καθώς η «Πένια» είναι καλύτερη, ενώ και η τρίτη επιλογή αφορά νίκη της γηπεδούχου στην αναμέτρηση της Σαραγόσα με τη Μούρθια.

Για το ιταλικό πρωτάθλημα, η Πιστόια θα υποδεχτεί την Τρέντο. Οι φιλοξενούμενοι είναι ποιοτικοί και η απόδοση του «διπλού» μας οδηγεί αυτόματα και στην επιλογή του. Αντίθετα, στην επικράτηση της γηπεδούχου Τορίνο κόντρα στη Ρέτζιο Εμίλια υπάρχει αξία και θα στηρίξουμε τον άσο.

Με τρία ματς θα ασχοληθούμε και στη Γαλλία. Η Μπουρζ υποδέχεται τη Στρασμπούρ. Το συγκρότημα του Βενσάν Κολέ προσφέρεται σε τιμή αουτσάιντερ και θα το στηρίξουμε. Τη «βόμβα» θα ψάξουμε και στον αγώνα της Γκραβελέν με την Παρί, καθώς οι πρωτευουσιάνοι έχουν τη δυνατότητα να «αποδράσουν» με το «διπλό». Στο μεγάλο παιχνίδι της Βιλερμπάν με τη Ναντέρ θα εμπιστευτούμε τον άσο.

Στην Τουρκία, η Εσκίσεχιρ θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην εντυπωσιακή έως τώρα Τόφας. Οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν με… τρένο και μπορούν να πάρουν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα. Τέλος, ο άσος της Γαλατάσαραϊ κόντρα στη Σακάρι μοιάζει και είναι πολύ δυνατό σημείο που δύσκολα θα «σπάσει».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Εστουδιάντες – Ομπραντόιρο    1    1,47

Μπανταλόνα – Μπούργος   1    1,29

Σαραγόσα – Μούρθια   1   1,55

Δυάδα

Πιστόια – Τρέντο    2   2,30

Τορίνο – Ρέτζιο Εμίλια    1   1,38

Τριάδα

Μπουρζ – Στρασμπούρ   2   2,00

Γκραβελέν – Παρί     2  2,88

Βιλερμπάν – Ναντέρ  1   1,44

Δυάδα

Εσκίσεχιρ – Τόφας    2    1,80

Γαλατάσαραϊ – Σακάρια    1   1,33

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ