20.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

«Παιχνίδι» σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ιδιαίτερα «πλούσιο» είναι το σημερινό (7/10) κουπόνι του στοιχήματος, καθώς υπάρχουν αγώνες για τα ελληνικά πρωταθλήματα της Α1 και της Α2, αλλά και πολλές αναμετρήσεις από άλλες ευρωπαϊκές λίγκες. Θα ποντάρουμε σε αυτά τα παιχνίδια πάντοτε με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Προμηθέα στην Πυλαία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από την ήττα στην έδρα του Άρη για το Κύπελλο. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η δεύτερή μας επιλογή αφορά μία αναμέτρηση της Α2 ανάμεσα στη Δόξα Λευκάδας και τον Απόλλωνα Πατρών. Αμφότερες οι ομάδες υποβιβάστηκαν πέρσι από την πρώτη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλύτερο σύνολο κι αναμένεται να φτάσουν στη νίκη.

Το... μενού περιλαμβάνει δύο «βόμβες» για τη συνέχεια. Αρχικά για την Α2, ο Παπάγος έχει τις δυνατότητες να περάσει από την έδρα του Δούκα που αντιμετωπίζει διοικητικά προβλήματα. Παράλληλα θα ποντάρουμε και στη νίκη της Μπασκόνια μέσα στην Γκραν Κανάρια, η οποία προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση.

Τέλος, θα προσπαθήσουμε μέσω μίας τριάδας να πάμε ταμείο. Η Παρί είναι ενισχυμένη κι αναμένεται να κάμψει την αντίσταση της Λιμόζ στη Γαλλία, ενώ και η Γαλατάσαραϊ θα «λυγίσει» την Γκαζιαντέπ. Τέλος και η Ουλμ μπορεί να φτάσει στην πρώτη της νίκη κόντρα στην Μπαϊρόιτ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΔΥΑΔΑ

ΠΑΟΚ – Προμηθέας   1   1,44

Δόξα Λευκάδας – Απόλλωνας Πατρών 1 1,33

ΒΟΜΒΕΣ

Δούκας – Παπάγου 2 1,87

Γκραν Κανάρια – Μπασκόνια  2  2,63

ΤΡΙΑΔΑ

Παρί – Λιμόζ    1  1,40

Γαλατάσαραϊ – Γκαζιαντέπ   1   1,36

Ουλμ – Μπαϊρόιτ   1  1,44

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ