19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Παιχνίδι με τα under…

Παρά το γεγονός ότι το μπασκετικό κουπόνι του στοιχήματος είναι αρκετά «φτωχό» και σήμερα, καθώς διεξάγονται όλες κι όλες τέσσερις αναμετρήσεις, εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον κατάλληλο δρόμο που καταλήγει στο ταμείο.

Ο Άρης έχει ταξιδέψει για την Γαλλία και τη Λιόν, καθώς θα παίξει την σημαντικότερη ζαριά του για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, κόντρα στην ιστορική Βιλερμπάν. Οι δύο αντίπαλοι είχαν συναντηθεί πριν από έξι βράδια στη Θεσσαλονίκη και ο αγώνας είχε ολοκληρωθεί ισόπαλος με 67-67, με τους λογαριασμούς να έχουν παραμείνει «ορθάνοικτοι». Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί αλλά είναι επίφοβη οποιαδήποτε πρόβλεψη σημείου. Γι' αυτόν τον λόγο θα κινηθούμε στο under 142,5 που μοιάζει αρκετά πιθανό, καθώς οι δύο ομάδες αναμένεται να προσπαθήσουν για την πρόκριση μέσω της σκληρής τους άμυνας.

Στην Τουρκία, η Μπάνβιτ θα υποδεχτεί την Όλντενμπουργκ, στη ρεβάνς της ισοπαλίας με 82-82 στη γερμανική πόλη. Ο δεύτερος αγώνας αναμένεται πιο «κλειστός», καθώς οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν ότι δύσκολα θα σκοράρουν με τόση ευκολία όπως το έκαναν στην έδρα τους. Κάπως έτσι θα επιλέξουμε κι εδώ το under με το όριο να είναι στους 153,5 πόντους.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βιλερμπάν - Άρης   Under 142,5   1,83

Μπάνβιτ - Όλντενμπουργκ Under 153,5



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ