22.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Παιχνίδι με τα σύνολα

Η χθεσινή (21/3) ημέρα ήταν περίεργη στοιχηματικά καθώς επιβεβαιώθηκε το διπλό της Εφές μέσα στην έδρα της Ζαλγκίρις, αλλά η Μπάμπεργκ αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στην Μπασκόνια κι έχασε πανεύκολα.

Οι αγώνες του σημερινού (22/3) προγράμματος είναι άκρως πονηροί και χρειάζονται προσοχή. Γι' αυτόν τον λόγο είναι προτιμότερο να μείνουμε μακριά από σημεία και να προσπαθήσουμε να πάμε στο ταμείο, ποντάροντας στα σύνολα πόντων.

Στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη κι αναμένεται το παιχνίδι να κριθεί στο... όριο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι άμυνες θα έχουν τον πρώτο λόγο και γι' αυτό θα επιλέξουμε το under 145,5.

Πολύ μεγάλο παιχνίδι και στη Μαδρίτη, με τη Ρεάλ να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο τέταρτο φετινό ντέρμπι των δύο «αιωνίων» στην Ισπανία... Εκτός από τον αγώνα του πρώτου γύρου στην Ευρωλίγκα που τελείωσε με 102-63 υπέρ της «Βασίλισσας», τα υπόλοιπα δύο είχαν κριθεί στις λεπτομέρειες. Αξίζει το ποντάρισμα στο under 160,5 και θα το προτιμήσουμε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός  under 145,5   1,95

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα   under 160,5   1,93



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ