20.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Παιχνίδι με τα Κύπελλα και όχι μόνο!

Για μία ακόμα ημέρα υπάρχει ιδιαίτερο «ζουμί» στο κουπόνι του στοιχήματος και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.Gr.

Στο τελευταίο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, η Κύμη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και θα επιλέξουμε το «διπλό» καθώς έχει αξία η απόδοσή του.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο Final 8 του Κυπέλλου Τουρκίας, η Μπεσίκτας θα αντιμετωπίσει την Μπάνβιτ. Θα εμπιστευτούμε το συγκρότημα του Ουφούκ Σαρίτσα. Με το φαβορί θα πάμε και στον τελευταίο προημιτελικό, καθώς η Τόφας αναμένεται να κάμψει την αντίσταση της Σακάρια.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Απόψε ξεκινάει και το Final 8 του Κυπέλλου Ισπανίας. Η Βαλένθια θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη με τις «νυχτερίδες» να είναι δικαιολογημένα το φαβορί, ενώ στον άσο θα ποντάρουμε και στην κόντρα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάλαγα.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Σημαντικές «μάχες» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και στην Ιταλία. Η Αβελίνο αναμένεται να κάμψει εύκολα ή δύσκολα την αντίσταση της Βανόλι, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στον αγώνα της Βενέτσια με την Τορίνο.

Τέλος, σε παιχνίδια της VTB League, θα στηρίξουμε τον άσο της Ζενίτ κόντρα στη Χίμκι, αλλά και την επικράτηση της Κάλεβ Κράμο με αντίπαλο τη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Κύμη - ΠΑΟΚ   2    2,38

Δυάδα

Μπεσίκτας - Μπάνβιτ  1   1,60

Τόφας - Σακάρια    1    1,38

Δυάδα

Βαλένθια - Τενερίφη    1     1,40

Ρεάλ - Μάλαγα  1    1,33

Δυάδα

Αβελίνο - Βανόλι   1    1,40

Βενέτσια - Τορίνο   1   1,40

Δυάδα

Ζενίτ - Χίμκι    1    1,80

Κάλεβ - Νίζνι  1    1,75



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ